ČO JE JELLY GLUE?

Želé lepidlo,tiež známe ako proteínové lepidlo alebo lepidlo na koláče, sa používa v mnohých každodenných aplikáciách, ako je viazanie kníh, výroba hracích dosiek, balenie, spracovanie dreva atď. Hlavnou zložkou želé lepidla je recyklovaná odpadová želatína z farmaceutickej sieťoviny.Želatína je odvodená z kolagénu, preto sa volá „proteínové“ lepidlo.

Farmaceutické a nutričné ​​enkapsulačné spoločnosti zvyčajne likvidujú svoju prebytočnú sieťovinu.Namiesto toho, aby tento materiál plytval, Gelken Gelatin ho dokáže využiť recykláciou želatíny na použitie vo svojich lepiacich produktoch.Existuje mnoho vysokokvalitných zdrojov recyklovaných liekov a výživnej želatíny, ktoré môžu prísť vo forme mäkkej gélovej sieťoviny alebo mletých tvrdých uzáverov.Mäkká gélová sieťovina je to, čo zostalo z výroby vitamínu E a výživných gélových kapsúl.Mletý tvrdý uzáver pochádza z predávkovania farmaceutickými kapsulami.Okrem želatíny sú ďalšími surovinami používanými vo výrobnom procese proteínového lepidla sirup, voda a glycerín atď. Keďže všetky suroviny sú 100% prírodné, želé lepidlo je biologicky odbúrateľné.

Ktoré viazacie zariadenie sa bežne používa na želé lepidlo?

● Horauf Universal

● Perfektný viazací stroj

● Devínsky stroj

● Sheridan Roll Feed Case Maker

● Stahl Case Maker

● Kolbus Case Maker

● Hongming Automatic Rigid Box Machine

图片2
图片1

 

Aké sú výhody použitia želé lepidla pri viazaní kníh?

● Čas otvorenia, úroveň viskozity a viskozita sa dajú ľahko nastaviť podľa rôznych prevádzkových parametrov

● Jednoduché čistenie vodou

● Šetrné k životnému prostrediu, biologicky odbúrateľné, recyklovateľné a znovu rozložiteľné

● Rozpustný vo vode

● Vytvorte silné a trvalé puto

● Užitočné v „zelených“ aplikáciách

● Operátor môže opraviť problémy s aplikáciou teplotou, riedením a úrovňou aplikácie

Želé lepidlo je jedným z najúčinnejších lepidiel na výrobu obalov. Všetky vyrábané lepidlá sú šetrné k životnému prostrediu a biologicky odbúrateľné.Gelken je tiež osvedčeným distribútorom želé lepidla a tavných lepidiel.


Čas odoslania: 12. januára 2022

8613515967654

ericmaxiaoji