ŽELATÍNOVÉ KAPSULKY Z ZRELA

Želatínové kapsulysa vyrábajú už viac ako 100 rokov.Odvtedy sa želatínové kapsuly široko používajú ako bežná dávková forma pre zdravé potraviny a farmaceutické zložky.Želatínové kapsuly zostávajú zlatým štandardom v tomto odvetví vďaka prirodzenej a udržateľnej povahe ich surovín a mnohým ich vlastnostiam.

 

Výroba želatínových kapsúl je zrelý, vysokorýchlostný proces, ktorý bol optimalizovaný na takmer dokonalú úroveň.Výrobcovia sú už dobre vybavení na zvládnutie akýchkoľvek technických problémov so želatínou.Väčšina strojov, ktoré sú teraz navrhnuté na výrobu tvrdých želatínových kapsúl, dokáže spracovať aj iné kapsuly, stále však existujú určité významné rozdiely.To sťažuje ostatným výrobcom kapsúl zabezpečiť spoľahlivosť a efektivitu ich finálnych produktov strojmi, ktoré zodpovedajú výrobe želatíny.

 

Želatína sa vyskytuje prirodzenekolagénv tele a je dokonale zdravou zložkou, takže pri ich používaní neexistujú žiadne obmedzenia.Toto je jeden z najväčších rozdielov medzi želatínou a kapsulami vyrobenými z iných surovín.

želatínová kapsula 2
želatínová kapsula

Želatína je prírodná potravinová prísada bez E kódu, takže jej použitie nie je obmedzené.Želatína neobsahuje alergény a geneticky modifikované organizmy a je udržateľná.

Želatína sa extrahuje z prírodných bielkovín hydrolýzou bez použitia chemikálií pri spracovaní a výrobe.

Výroba želatíny je udržateľná aj na výrobu mäsa na ľudskú spotrebu, čo umožňuje mäsovému priemyslu získať vyššie výnosy za svoje vedľajšie produkty.

Želatína je tradičný produkt, no stále je tu veľký priestor na zmeny a inovácie.Ako popredný výrobca želatíny, Gelken neustále hľadá spôsoby, ako ďalej rozvíjať naše produkty: napríklad portfólio mäkkých kapsúl s riadeným uvoľňovaním pre tvrdé kapsuly.

Vo všetkých druhoch kapsúl na trhu je miera využitia želatínových kapsúl stále veľmi vysoká.Dostupnosť kapsúl vyrobených s použitím iných výrobných materiálov a metód je neistá.Celkovo vzaté, želatínové kapsuly zostávajú zlatým štandardom na súčasnom a budúcom trhu.


Čas odoslania: 17. novembra 2021

8613515967654

ericmaxiaoji