Mäkké gély sa ľahko prehĺtajú a sú jednou z najobľúbenejších dávkových foriem v rôznych zdravotníckych výrobkoch a často sa používajú vo farmaceutických a nutraceutikách.Gelkenje odborníkom na výrobuželatína. Zostavili sme 10 tipov o želatínových mäkkých kapsulách a podelili sme sa o ne tu.

一.Výrobný proces softgelu bol vynájdený koncom 20. rokov 20. storočia.

二.Mäkké kapsuly sa tradične vyrábajú zo želatíny.

三.Mäkké želatínové kapsuly sú preferovanou dávkovou formou pre tekuté, pastovité alebo olejové plnivá, ako je rybí olej atď., pretože môžu utesniť akýkoľvek nepríjemný zápach vo vnútri kapsuly.

四.Mäkké želatínové kapsuly sú hermeticky uzavreté, takže citlivé náplne sú chránené pred vzdušným kyslíkom, svetlom, vlhkosťou, prachom a inými vplyvmi prostredia.

五.Gelken ponúka širokú škálu univerzálnej želatíny a môže byť prispôsobená výrobcom.Tieto želatíny sú vhodné na výrobu a aplikáciu rôznych mäkkých kapsúl a zachovávajú si stabilné vlastnosti v rôznych prostrediach.

farmaceutická želatína 2
图片2

六.Hoci existujú vegetariánske kapsuly, želatínové kapsuly lepšie izolujú kyslík ako vegetariánske kapsuly.

七.Hoci náklady na výrobu mäkkých želatínových kapsúl sú relatívne vysoké v porovnaní s inými dávkovými formami.Výrobné náklady mäkkých želatínových kapsúl sú však stále nižšie ako náklady na vegetariánske kapsuly, pretože vegetariánske kapsuly vyžadujú vyššie teploty spracovania a dlhšie časy sušenia, čo vedie k vyššej spotrebe energie a vyšším výrobným nákladom.

八.Zvyčajne želatínové mäkké kapsuly uvoľnia svoju náplň do 5-15 minút.

九.Naše jedinečné portfólio profilov uvoľňovania umožňuje výrobcom mäkkých gélov určiť, kedy sa náplň uvoľní a kde v tele sa kapsula rozpustí.

十.Na medicínske účely môže medicinálna želatína produkovať enterosolventné kapsuly v jednom kroku, takže nie je potrebné žiadne ďalšie poťahovanie.


Čas odoslania: 8. júna 2022

8613515967654

ericmaxiaoji